Dukatela – savršen izbor za svaku užinu

 

Važnost redovnih obroka i kvalitetnih mliječnih namaza

Redovni obroci su ključni za održavanje energije i koncentracije tokom dana. Mliječni namazi, bogati hranjivim sastojcima, idealan su dodatak svakom obroku. Ne samo da pružaju potrebne nutrijente već i obogaćuju okus svakodnevnih jela, čineći ih ukusnijim i privlačnijim za sve generacije.

 

Bogati mliječni okus i savršena mazivost

Dukatela mliječni namaz pripremljen je od najkvalitetnijeg svježeg vrhnja i ponosno nosi titulu najfinijeg među mliječnim namazima. Svojim bogatim mliječnim okusom i savršenom mazivošću, Dukatela Original već desetljećima oduševljava potrošače svih generacija. Obilno namazan na krišku hljeba ili krekere, već prvim zalogajem vraća nas u bezbrižne dane djetinjstva, najfinijih okusa i druženja za porodičnim stolom.

Idealna užina za školarce

Dukatela mliječni namaz savršen je izbor za školsku užinu. Njegov bogati okus i hranjivost osiguravaju da vaša djeca dobiju potrebnu energiju za školske aktivnosti. Lako se maže na različite vrste peciva, čineći ga praktičnim i ukusnim rješenjem za užinu koju djeca obožavaju. Uz Dukatelu, školska užina postaje trenutak uživanja i zadovoljstva.

 

Lactalis BH – tradicija i inovacija


Kao dio globalne Lactalis grupacije, Lactalis BH nastavlja brinuti o kvaliteti svojih proizvoda, poštujući najviše standarde u proizvodnji i distribuciji. Lactalisova predanost kvaliteti i inovacijama osigurava da svaki proizvod, uključujući Dukatela mliječni namaz, zadovoljava najviše kriterije okusa i nutritivne vrijednosti. Lactalis BH ponosno nastavlja tradiciju izvrsnosti, pružajući potrošačima proizvode kojima mogu vjerovati.