Pravila korištenja i zaštita ličnih podataka

1. Opšte Informacije

1.1 Prihvatljivost

Komercijalna Upotreba Portala Afirmativa je dozvoljena samo punoljetnim osobama ili pravnim licima koje su sposobne sklopiti pravno obavezujući ugovor.

1.2 Promjene u Pravilima

Portal Afirmativa zadržava pravo izmjene pravila i uslova korištenja u bilo kom trenutku. Korisnici će biti obavješteni o promjenama putem obavještenja na web stranici.

2. Korištenje Informacija

2.1 Autorska Prava

Sadržaj našeg portala, uključujući tekst, slike i druge materijale, zaštićen je autorskim pravima. Svako neovlašteno kopiranje, distribuiranje ili korištenje materijala može rezultirati pravnim postupcima.

2.2 Bezbjednost

Korisnici su odgovorni za očuvanje sigurnosti svojih naloga i lozinki. Portal Afirmativa neće biti odgovoran za gubitke ili štetu proizašlih iz neovlaštenog pristupa nalozima korisnika.

3. Zaštita Ličnih Podataka

3.1 Prikupljanje Podataka

Portal Afirmativa prikuplja određene lične podatke kako bi pružio bolje iskustvo korisnicima. Informacije se prikupljaju uz saglasnost korisnika i koriste se u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

3.2 Korišćenje Podataka

Lični podaci koriste se isključivo u svrhu pružanja usluga koje Portal Afirmativa nudi. Podaci se neće dijeliti ili prodavati trećim stranama bez pristanka korisnika.

3.3 Bezbjednost Podataka

Portal Afirmativa preduzima odgovarajuće mjere kako bi zaštitio lične podatke korisnika. Ipak, korisnici treba da budu svjesni da nijedan sistem nije potpuno imun na rizike.

4. Kontakt

Za sve upite ili nedoumice u vezi sa pravilima i uslovima korištenja ili zaštitom ličnih podataka, slobodno nas kontaktirajte putem kontakt informacija ili obrazaca dostupnih na našoj web stranici.

Zahvaljujemo se što pratite Portal Afirmativa!