BRAT GLAVNOG TUŽITELJA BIH MILANKA KAJGANIĆA UHAPŠEN JE ZBOG KRAĐE VOZILA

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka predali su policijskim službenicima Policijske uprave Odžak osobe A.G. i D.K, oba iz Banjaluke, zbog krađe automobila na području Orašja, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Agenciji Beta je iz policije RS potvrđeno da je uhapšen Danko Kajganić, brat glavnog tužioca Tužilaštva BiH Milanka Kajganića, a da je drugi uhapšeni Aljoša Galić.

“Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka u saradnji sa policijskim službenicima Policijske uprave Gradiška vršili su operativne provjere u vezi sa dopisom Policijske uprave Odžak u vezi krivičnog djela ‘teška krađa’ izvršeno dana 13. aprila na području opštine Odžak, kada je ukradeno putničko vozilo marke ‘Jaguar'”, navodi se u saopštenju PU Banjaluka.

Dodaje se da su A.G. i D.K. uhapšeni u srijedu, a da se intezivno traga za još jednom osobom. Iz PU Banjaluka navedeno je da su na području Laktaša pronađeni dijelovi ukradenog putničkog vozila.

Sve mjere i radnje preduzete su u saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka i dežurnog tužioca Kantonalnog tužilaštva Posavskog kantona Orašje.

 

Vijesti.ba