DINO MERLIN PRIPREDIO VELIČANSTVENU NOĆ U BUDVI

Novogodišnja zabava u Budvi zatvorena je koncertom legendarnog Merlina koji je trajao do 2:20 sati. Budvanski trg je prvu ovogodišnju noć bio puniji nego noć prije kada je organiziran javni doček Nove godine.

Atmosferu prije nastupa legendarnog pjevača zagrijale su mlade pop zvijezde Sara Jo i Senidah. Potom je uslijedio spektakl “u režiji” sarajevskog čarobnjaka.

Tačno u ponoć na bini postavljenoj na budvanskom trgu pojavio se Dino Merlin na veliko oduševljenje prisutnih. Da njegov show nudi neponovljivo iskustvo i publici pruža fantastičnu atmosferu bilo je jasno već od prvih taktova.

Brojne generacije, od djece, mladih, roditelja i starih, zajedno su pjevale legendarne hitove sarajevskog pjevača.

Budva ovih dana pokazuje da je i ove godine najbolja novogodišnja turistička destinacija u regionu koja više od dvije decenije privlači desetine hiljada posjetilaca željnih dobrog provoda, prepoznatljivog muzičkog zvuka i najkvalitetnijih sadržaja.

Na kraju koncerta priređen je vatromet koji je osvijetlio budvanski Stari grad i rijeku ljudi koja je došla da uživa u koncertu jedne od najvećih regionalnih zvijezda.