DOM INVEST ŽEPČE

DOM INVEST D.O.O Žepče osnovano je davne 1995 godine kao S.Z.R. čiji je osnivač vlasnik Anto Grlić koja je vremenom prerasla u DOO i specijalizirala se za proizvodnju montažnih stambenih , poslovnih i vikend objekata. 2015 godine smo proslavili 20 godina uspješnog rada i opstanka na domaćem i inostranom tržištu. Zahvaljujući kvalitetu i odgovornosti svih uposlenika.

Uspjeli smo da se održimo na veoma izbirljivom tržištu EU, i tržištu BIH.

Samao strpljivim i odgovornim radom i našom krilaticom  UVIJEK U SUSRET KUPCU – ZADOVOLJAN  KUPAC je _GARACIJA opstanka na tržištu.

Dom Invest doo Žepče je stekao povjerenje mnogih kupaca, naš izvoz prelazi 90 % proizvodnje.

Ponosni smo činjenicom da mi nemamo reklamacija na naš proizvod, nego samo pohvale i preporuke naših kupaca.

Kompanija Dom Invest doo Žepče je uspješno certificirana od Evropskih instituta za proizvodnju i gradnju montažnih objekata i dobili smo CE oznaku za naše proizvode.

U  maloj zanatskoj radnji, koja 2001g prerasta u poduzeće DOM INVEST d.o.o ŽEPČE. iste godine izvozi prve objekte na inostrano tržište  i to veoma uspješno ,te iste godine završava turističko kamp naselje „VELI JOŽE“ Savudrija -Umag  30 objekata . Laganim koracima mi smo dobili i osvojili svoj prostor i svoje ima na tržištu montažne gradnje.

Uspješan radni opstanak je zasluga i ukupnog broja uposlenika od prvog moga pomoćnika Nevenka Grlića koji vodi područje tržišta, Faruk Imamovića kao glavi projektant koji daje izgled naših kuća, do glavnog mag.ing .aedif Gorana Tadića  u proizvodnji i operativi. Svakako treba naglasiti i neposredne izvršioce koji  u hali i na  gradilištu proizvod dovode do konačnice samo neka imena koja su najduže u kompaniji i koji su vodeći za pojedine faze posla:  PERO JOVIĆ , SANEL HUSIĆ, ZORAN SARAJLIĆ.

Stalna edukacija radne snage je veoma bitan faktor za ovu vrstu posla jer kvalificirana  radna snaga se ne može naći na birou nego kroz rad i stalnu edukaciju stavramo kalitetnu radnu snagu i na tome moramo zahvaliti našim bivšim radnicima, a sada instruktorima naših mlađi radnika kao što su: MEHANOVIĆ MIHRET, KARAJBIĆ DŽEVAD, MUMINOVIĆ ABDULKADIR svi su oni zaslužni što danas Dom Invest uspješno ide svojim putem ka evropskom tržištu i do 80%

Montažni objekti  imaju mnogostruke prednosti pred klasičnim , od niskih troškova stanovanja, niske potrošnje energije, kratkog vremena gradnje, zdravog i prirodnog stanovanja, kvalitetnih i ekoloških materijala sa dugogodišnjom garancijom, pa sve do zaista prihvatljive cijene.

Naše savjete rado preporučujemo kupcima: ” Ne kupujte montažni objekt dok ne vidite gotov objekt i ne obavite  direktan razgovor sa  nekim od vlasnika našeg montažnog objekta,  kako bi se i sami uvjerili u istinitost kvaliteta koju nudi DOM INVEST  d.o.o Žepče”.

DOM INVEST d.o.o Žepče nije najveća tvrtka  za proizvodnju montažnih kuća i objekata ali je u samom vrhu po kvaliteti i odnosu prema kupcima.

Naš izvoz na inozemno tržište iznosi 90%. Stalnim napredovanjem proizvodnje  i upošljavanje stručnog kadra stigli smo do nivoa  kvaliteta koju zahtjevaju standardi EU,  što dokazuje i CE znak tako da naši objekti nemaju prepreku za gradnju po cijeloj Europi.

Vizija:

Ostvariti i održati jedno od vodećih mjesta u montažnoj djelatnosti u našoj regiji temeljem profesionalnog i jedinstvenog pristupa i stručnog znanja.

Misija:

 Stvarajući nove vrijednosti ostvarujemo prepoznatljivu i dugoročnu suradnju s kupcima naših usluga, a kvalitetnim, stručnim i timskim radom prepoznali smo i zadovoljavamo interese i zahtjeve naručitelja.

Zašto graditi kuću tvrtke   DOM INVEST d.o.o Žepče?

Gradnja kuće DOM INVEST cijeli proces od planiranja pa do useljenja čini jednostavnim, pristupačnim i razumljivim.

 

  • Svoju kuću birate i opremate po katalogu ili po vlastitim idejama uz stručnu podršku naših djelatnika,
  • sami određujete nivo izgrađenosti i opremljenosti kuće,
  • cijena kuće dogovorena ugovorom je nepromjenjiva i zagarantirana
  • svi elementi kuće izrađuju se u tvornici pod stalnim nadzorom i kontrolom
  • montaža na terenu do kuće pokrivene crijepom traje svega nekoliko dana
  • montažna kuća je proizvod i ne podrazumijeva nužno vaše prisustvo i bilo kakav angažman na gradilištu
  • svi ugrađeni materijali su prirodni i ekološki ispitani
  • unutrašnjost kuće se oblaže gips kartonskim pločama koje prirodno reguliraju vlažnost zraka u prostorijama
  • ušteda energenata za grijanje je do 60% u odnosu na standardno izolirane objekte

po završetku montaže preostaje vam samo preuzeti ključeve vašeg novog doma.

Ako želite obavljati svoje svakodnevne poslovne i društvene aktivnosti bez opterećenja dok se istovremeno gradi Vaš dom, baš onakav kakvim ste ga zamišljali, onda je Vaš najbolji izbor tvrtka

DOM INVEST d.o.o Žepče.

Poslovni XP centar

72230 Žepče

Tel/fax: 032-884445/GSM

Mob:   061-788-633,

Mail: dominvest@tel.net.ba

antomrkigrlic@gmail.com