FK “SLOGA” DOBOJ-STIŽU POJAČANJA, PRIPREME NA ZLATIBORU

FK “SLOGA” DOBOJ-STIŽU POJAČANJA, PRIPREME NA ZLATIBORU

Nakon što su u posljednjem kolu izborili opstanak u Premijer ligi BiH u Upravi i Stručnom štabu FK “Sloga” iz Doboja nisu imali vremena za predah. Prijelazni rok se koristi da se kompletira tim, a slijede I pripreme na Zlatiboru sa više kontrolnih utakmica. Uz podršku N/F Saveza BiH počinje izgradnja hibridnog terena s  ciljem da u narednoj sezoni, predvodjeni  šefom struke Vladom Jagodićem, Dobojlije budu stabilan premijerligaš.

Na prozivci su se pojavila 24 igrača I četiri golmana. Uz šest igrača iz omladinskog pogona, timu su se priključili i Nemanja Šćekić iz  “Bregalnice” iz Štipa, Sjeverna Makedonija i bivši igrač prijedorskog “Rudara”,  Đorđe Milojević iz banjolučkog “Borca” ali I neki igrači, medju kojima je i jedan reprezentativac, čija imena u stručnom štabu, zbog prijelaznog roka koji je u toku, još ne žele otkrivati. Pripreme u Tesliću  bit će finalizirane na Zlatiboru.

-Igraćemo  u Tesliću protiv “Kafenberga”. To je dobar austrijski ligaš tri puta 30 minuta da bih, prije odlaska na pripreme, dao priliku svima. Realno, jeste malo jači protivnik, ali toga ne treba da se plašimo jer bolje je igrati jake utakmice-kazao je Jagodić na press konferenciji u Doboju.

Na Zlatiboru Dobojlije  će testirati spremu  protiv beogradskog “Voždovca”,  ”Rudara” iz Pljevalja i ekipe FC “Hata” iz UAE. Ubrzano se radi i na  infrastrukturi.

-Da, zajedno sa Fudbalskim savezom BiH, gdje smo ušli u projekt izgradnje hibridnog terena I to je nešto što je pitanje dana kada će mašine doći-kazao je dobojski gradonačelnik Boris Jerinić.

Cilj je da “Sloga” u narednoj sezoni bude stabilan premijerligaš. Afirmativa.ba