GRADONAČELNIK BIJELJINE DANAS KREĆE PJEŠKE U BANJALUKU

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović naveo je da, kako je i obećao, kreće pješke u Banjaluku.  “Dao sam obećanje i to obećanje ću i ispuniti, a to je ‘Marš časti za ozdravljenje Republike Srpske’, na koji ću krenuti simbolično na Dan Svetog Korila i Metodija, 24. maja, dan uoči Spasovdana”, naveo je Petrović. “Danas je planirano da časnim hodom prođemo kroz semberska sela, prvi stop će biti u Donjem Dragaljevcu gdje ću iskoristiti priliku da razgovaram sa mještanima i tako Donji Dragaljevac upišem na listu mjesnih zajednica koje sam posjetio. Očekujem da napustim teritoriju Grada Bijeljina na Spasovdan, 25.5.2023. godine i nastavim dalje put Brčkog”, objavio je petrović na svojoj FB stranici. Posjetiće, kaže, svako ministarstvo i dostaviti im projekte i spisak potreba Bijeljine. Svakog dana marša, dodaje, mijenjaće se ljudi koji će ga pratiti, ali tako da ih bude maksimalno petoro. “Živi i zdravi bili i vidimo se u Banjaluci”, naveo je Petrović.

Др Љубиша Петровић / Dr Ljubiša Petrović

prije 14 h

MARŠ ČASTI ZA OZDRAVLJENJE REPUBLIKE SRPSKE

Poštovani građani i građanke Bijeljine, narode Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, svi zajedno svjedoci smo jedne veoma teške situacije u našoj zemlji i to na više nivoa.
Kao gradonačelnik Bijeljine na najbolji mogući način mogu posvjedočiti sa kakvim se blokadama i stepenom kriminala i korupcije suočavam u mom gradu i koliko je time funkcionisanje Gradske uprave otežano.
Po dolasku na dužnost gradonačelnika suočio sam se sa b

Prikaži više

Fotografija Др Љубиша Петровић / Dr Ljubiša Petrović.
Fotografija Др Љубиша Петровић / Dr Ljubiša Petrović.