“Lud, zbunjen, normalan”, “Dva smo svijeta različita”, ko je Tatjana Šojić i kako danas izgleda?

Tatjana Šojić bila je jedna od glavnih zvijezda Sarajevo Film Festivala gdje je izazvala veliku pažnju okupljenih uzvanika i fotografa.

 

Bosanskohercegovačka glumica i zvijezde serijskih programa poput “Lud, zbunjen, normalan”, “Dva smo svijeta različita”, Tatjana Šojić,  prošetala je crvenim tepihom 28. Sarajevo Film Festivala, a omiljenu glumicu rijetko tko je uspio prepoznati na prvi pogled.

Gledatelji Tatjanu pamte u ulozi simpatične Marije, vlasnice kafića “San Remo”, u kojoj je zaštitni znak bila crvena kosa. No danas ima potpuno drugačiji imidž i kratko ošišanu frizuru, prosjede boje. Za svečanu je prigodu odabrala bijelu elegantnu haljinu koja joj je pristajala kao salivena, a spremno je pozirala pred okupljenim fotografima.

Uz Mariju je crvenim tepihom prošetala i glumica Jasna Đuričić iz filma “Quo vadis, Aida”, a njihovo pojavljivanje bilo je popraćeno ovacijama i s velikim zanimanjem okupljenih.

Kada je riječ o njezinom privatnom životu, glumica je 2009. godine izgubila svog supruga Žana Marlota  koji je preminuo nakon teške bolesti. On je također glumio u seriji  “Lud, zbunjen, normalan”.

Tatjana je osnovala Fondaciju Žan Marlot u čast svom preminulom suprugu i kako je objašnjeno, to je nezavisna ustanova koja promovira umjetničke i humanističke ciljeve.

“Među nama je postojalo povjerenje, svatko od nas bio je individualac, svijet za sebe. Mi smo to njegovali. Svatko je razvijao vlastite potencijale, nije nametao svoje mišljenje. Žan je dotakao živote mnogih ljudi na plemenit način. Bio je velika i dobra duša, fleksibilnog uma, lijepe duhovnosti, golem čovjek u svakom smislu” – ističe Tatjana.