MESSI DOBIO DALEKO VEĆU PONUDU OD CR7

Fudbaler PSG-a, argentinski reprezentativac Lionel Messi, dobio je ponudu da nastavi igračku karijeru u klubu Al Hilalu iz Saudijske Arabije, za 900 miliona eura za tri godine, tvrdi španski list “Mundo deportivo”.

Messi (36) ima ugovor sa PSG-om do kraja sezone, a navodno je postigao usmeni dogovor sa čelnicima šampiona Francuske o produženju saradnje za još dve godine.

„Mundo deportivo“ tvrdi da su predstavnici Al Hilala kontaktirali oca argentinskog fudbalera Horhea Messija. Rukovodstvo saudijskog kluba je navodno ponudilo Messiju ugovor na tri godine i platu 300 miliona eura po sezoni.

„Messi bi na taj način imao veću zaradu od Cristiana Ronalda , koji je nedavno potpisao ugovor sa Al Nasrom do juna 2025. godine. Ronaldo i Messi bi dobili novu priliku da igraju jedan protiv drugoga pošto su to radili u španskoj ligi od 2009. do 2018. godine. Rukovodstvo Fudbalskog saveza Saudijske Arabije želi da skrene pažnju na ligu ove zemlje i da promoviše kandidaturu za organizaciju SP 2030. godine“, navodi španski list.

Kažu da je Al Hilal najveći suparnik Al Nassra.