Obožavatelji Meghan Markle iznijeli su bizarnu tvrdnju unatoč tome što su kamere snimile ostale članove kraljevske obitelji

 

Društvenim se mrežama širi teorija da je Meghan Markle jedina plakala na sprovodu kraljice Elizabete unatoč tome što su kamere snimile suze na licima većine članova kraljevske obitelji.

Vojvotkinja Meghan Markle bila je pod posebnim povećalom na posljednjem ispraćaju kraljice Elizabete, na kojem je i pustila suzu, što su zabilježile kamere, a sada se društvenim mrežama pojavila pomalo nevjerojatna tvrdnja njezinih obožavatelja.

Naime, velik dio njih uvjeren je da je 41-godišnja Meghan bila jedina iz kraljevske obitelji koja je plakala na sprovodu unatoč tome što je većina članova snimljena u suzama. Supruga princa Harryja viđena je kako briše suze tijekom dirljive ceremonije u Westminsterskoj opatiji, a trag suza jasno joj se vidio na obrazu.

Kasnije je snimljena kako se bori s emocijama dok je kraljičin lijes napuštao opatiju na putu do njezina posljednjeg počivališta u trezoru uz princa Fiipa u dvorcu Windsor, a tvrdnja da je jedina plakala izazvala je bijes na Twitteru. Naime, korisnici koji su dijelili fotografije uplakane kraljevske obitelji poprilično su se naljutili, naročito nakon što je objavljena ona na kojoj kralj Charles plače, kao i malene princeze Charlotte, koja nije mogla suzdržati suze.

Princeza od Walesa Kate Middleton također nije mogla sakriti oči crvene od suza, princ Edward jecao je u rupčić, dok je njegova supruga Sophie, vojvotkinja od Wessexa, također uhvaćena kako briše suze iz očiju.

Maleni princ George u jednom je trenutku bio jako uznemiren, a princ Andrew plakao je dok je hodao iza kraljevskog lijesa na putu za Westminster. Kraljica supruga Camilla također se slomila u Wellington Archu, dok se pogrebna grupa vraćala u Buckinghamsku palaču, stoga je teorija o Meghan koja jedina plače doista bizarna.