SEVERINA NA JAHORINI IZAŠLA NA BINU I RASPLAKALA PUBLIKU

Vrhovni sud ukinuo je odluku Županijskog suda o zajedničkom starateljstvu Severine Vučković i Milana Popovića nad sinom Aleksandrom, te je starateljstvo nad dječakom dodeljeno ocu.

Severina Vučković večeras ima veliki koncert na Jahorini, a ovim riječima obratila se publici.

– Nisam ustala iz kreveta 4 dana. Onda sam ustala, morala se obući, našminkati, napraviti frizuru i pokloniti vam se – počela je Seve i dobila aplauz od publike, piše Blic.

– Prije svega, pokloniti se svim malim i nemoćnim ženicama koje su mi dale snage… Kako mi je lijepo predsjednik Vrhovnog suda rekao, meni velikoj i moćnoj… Da ovih dana uopšte smognem snage ustati iz kreveta i ispratiti dijete u školu i da svima vama koji mi dajete neizmernu ljubav pokušam lično se zahvaliti. Ne smijem biti nepoštena, moram zahvaliti i svim muškarcima. Posebno mojim kolegama sa scene. Moj inboks na Instagramu je pun. Mnoge od vas dijele sa mnom svoja iskustva, ima potresnih koja su me rasplakala i jako puno ih je baš iz BiH koje su žrtve nasilja institucija. Znam i za jedan slučaj iz Hercegovine, majku dvije curice da idu ocu zlostavljaču, koji h je obe silovao – pročitala je Severina i dodala:

– Kažu da moramo ćutati i biti pokorni kad su djeca u pitanju. Ja sam ćutala uporno i pokorno, druga strana je pričala, a ja sam čekala i vjerovala hrvatskom pravnom sistemu, kao što to žene u Bosni vjeruju. Ćutala sam dok mi nisu prvi put oduzeli dijete. Od tada govorim o nepravdama sistema, o organizovanoj otmici djece kad su bogati i moćni očevi u pitanju. I ja neću stati, i nadam se da i vi, sve žene iz BiH nećete stati – rekla je ona.

 

Srpskainfo