SHARON STONE TOPLES FOTKAMA ODUŠEVILA

POPULARNA glumica sa svojim Instagram pratiteljima podijelila je fotografiju na kojoj nosi samo bikini gaćice, a gornji dio tijela strateški je prekrila ručnikom.

64-godišnja Stone maksimalno je iskoristila sunčan dan pored bazena te je u opisu objave napisala: “Zahvalno nesavršena na savršen dan”.

Komentari pratitelja počeli su se nizati: “Ikona”, “Legenda”, “Kraljica”, “I poput boginje smije se smrtnicima”, “Ne vjerujem da netko može izgledati tako dobro, “Izgledaš predivno, prirodno lijepa”, “Pokušavam shvatiti što je nesavršeno”, “Teško je prihvatiti naša tijela koja stare. Hvala vam što ste nam pokazali da smo lijepi bez obzira na godine ili ono što je život učinio našim tijelima. I dalje smo lijepi i nevjerojatni”, “Hvala vam što ste ostali stvarni među svim lažima i uređivanjem fotografija”.

Devet spontanih pobačaja

Stone je nedavno otkrila da je doživjela devet spontanih pobačaja. “Mi žene nemamo prostora za razgovor o ovom bolnom gubitku. To nije mala stvar. Međutim, prisiljene smo misliti da je to nešto s čime se same trebamo nositi i da je to neka vrsta neuspjeha”, ispričala je glumica.