STUDIO PRESTIGE BY MERI U MAGLAJ DONOSI SVJETSKA BEAUTY ISKUSTVA

Da biste se oslobodili stresa i svoje tjelo nagradili savršenstvom ne morate do Beograda, Beča, Zagreba, Sarajeva.

Zažmirite i zamislite oazu! Mjesto opuštanja, relaksacije, podmlađivanja duha i tijela…

Mjesto gdje možete doći kako biste se oslobodili svakodnevnog stresa i napetosti, te nagradili svoje tijelo terapijom podmlađivanja i/ili oblikovanja, do savršenog izgleda. Naš cilj je da se gost osjeća ugodno, da osjeti pozitivne vibracije, te da bude glavna uloga u procesu preobrazbe.

Današnjica: Ljudi užurbano i sumanuto žure da sustignu svakodnevni ritam, sve nametnute obaveze, koje se stalno gomilaju. Pritisnuti sumornom svakodnevnicom žude za kutkom u koji će povremeno otići , pobjeći od stvarnosti i prepustiti se relaksaciji i revitalizaciji.

USUDITE SE PROBATI ELIKSIR MLADOSTI!

Naš studio se nalazi u centralnom dijelu Maglaja ,u suterenu novoizgrađenog modernog stambenog objekta Lamela, na adresi: Aleja Ljiljana 49. Možete nas naravno pronaći i putem google maps aplikacije. Enterijer je rađen u modernom stilu, te je dizajniran i prilagođen u svrhu potpune relaksacije i opuštanja kako tijela tako i duha.

Pri samom dolasku dočekat će vas ljubazno i stručno osoblje na čelu sa vlasnicom studija gospođom Mersihom Mulahasanović. Prilikom prvog dolaska imat ćete priliku da uz piće dobrodošlice, razgovor i analizu kože dobijete prijedlog za tretman prilagođen Vašim potrebama. Naravno da ćete prilikom ugodnog boravka moći probati i ostale tretmane koji mogu samo doprinijeti vašem zdravlju i revitalizaciji. Kompletno osoblje je educirano i specijalizovano za usluge i tretmane koje nudi studi, te je maksimalno posvećeno da svaki tretman generira maksimalne rezultate, te da Vam ponudi maksimalnu vrijednost za Vaš novac.

 Osnovna vodilja i poslovna politika našeg studija je KVALITET, UDOBNOST, PRESTIŽ!

Uređaji koji se koriste u tretmanima su najnovija tehnologija beauty industrije, te u kombinaciji sa biljnim preparatima vrhunske kvalitete garantiraju vrhunske rezultate. Biljni preparati koji se koriste su poznatog Italijasnkog brenda „ByoTea“. BYOTEA je nova linija profesionalnih proizvoda inspirirani PRIRODOM da bi se poboljšala ljepota klijenta. Kompletan asortiman kozmetičkih proizvoda za tretiranje kožnih problema koji utječu na lice i tijelo,u potpunosti poštuje fiziološku ravnotežu kože. BYOTEA je razvila svoje proizvode s maksimalnom pažnjom na brižljivo odabrane sastojke, uz pomoć prirodnih aktivnih tvari. BYOTEA nudi proizvode bez parabena, parafina, GMO, SLS i SLES koji su iznimno blagog i djelotvornog prirodnog dejstva na organizam.

Proizvodi su testirani na nikal, a prisustvo nikla je manje od 1 dijela na milion. Naš tim je upotpunjen i stručnim fizioterapeutom koji će obaviti procjenu i analizu vašeg tijela i vaših potreba, te Vam predložiti set tretmana koji će biti personalizovani kroz našu online aplikaciju na kojoj ćete biti u mogućnosti pratiti kompletan napredak i izvještaje obavljenih tretmana.

Putem aplikacije koju ćete moći instalirati na vaše mobilne uređaje imaćete pristup našoj veb stranici, terminima za rezervaciju, chat opciji… Ukratko prilikom registracije postajete dio naše odabrane porodice. Kod nas ne postoje VIP klijenti i jednog jedinog razloga: svi naši klijenti su VIP…!

Svrha

Pružanje usluga njege, oblikovanja i revitalizacije tijela i lica tehnološki naprednim tretmanima i metodama uz uređaje nove generacije i biljne proizvode prepoznatljivih brendova za lice i tijelo.

Dodatna vrijednost za naše korisnike

 

– Na jednom mjestu u relativno kratkom vremenskom periodu mogu postići izrazito dobre rezultate sa ciljanim vrijednostima.

 

– Širok spektar tretmana koji pokrivaju sve savremene potrebe u sferi oblikovanja i podmlađivanja bez invazivnih metoda i neugodnih bolnih tretmana.

OXY TRETMAN

CRYOPOLYSIS 360

VELLASHAPE BODY

BODY SCULPT

LIPO LASER

HYDRAFACIAL

– Mobilna aplikacija za naše klijente koja obezbjeđuje praćenje trenutnog stanja i napretka poslije svakog tretmana.

Stepen razvijenosti usluge

– Koncept našeg studija i usluga koje pruža je pažljivo razvijan uz dugotrajnu analizu stručnih lica iz ove oblasi , te zahtjeva klijenata i tržišta podržan modernim tehnološkim rješenjima iz ove oblasti , te začinjen prirodnim preparatima za njegu lica i tijela italijanskog brenda „ByoTea“ . Dostupne tehnologije ,preparati u sinergiji paketa usluga koje daje naš studio zaista pokrivaju kompletan aspekt zahtjeva i želja svakog klijenta. Na klijentu je samo da dođe kod nas i uživa u nekom od ponuđenih tretmana.

ANALIZA KOŽE SA SKIN ANALYSER APARATOM

“Precizna analiza kože ključ je efikasnosti svakog tretmana!”

Analiza kože je proces detekcije trenutnog stanja kao i historije Vaše kože, a to može uključivati sebum, keratin, nečistoće, pore, bore, mrlje i testove vlage. Većina profesionalaca kao što su; dermatolozi, estetske klinike, kozmetičke klinike, banje i kompanije za njegu kože koriste SKIN ANALYSER aparate za provođenje ovih ispitivanja. Naš cilj je zaljubiti Vas u Vašu kožu, a prvi korak do zdrave i lijepe kože je upoznavanje s njenim potrebama. Uz individualni pristup budite sigurni da će Vaša koža dobiti tačno ono što joj treba i što zaslužuje. Prvi korak pristupav u našem Studiu Prestige by Meri je profesionalna digitalna analiza kože lica kojom se pomoću analizatora dobiva uvid u stvarno stanje kože, tip kože te indikacije koje su prisutne (lučenje sebuma, proširenost pora, kapilare, hiperpigmentacije, i slično).  Već prilikom prvog pregleda dobit ćete detaljni izvještaj o koži, zajedno s fotografijama i preporukama proizvoda i tretmana za regeneraciju i pomlađivanje kako bi osigurali optimalne rezultate. Analyzator će pohraniti Vaše podatke i zahvaljujući tome ćete moći vidjeti kako i koliko se koža lica poboljšala nakon primjene odgovarajućih tretmana.

“Ugasite žeđ” Vaše kože lica!

Upravo ćete našim tretmanima njege lica, na najbolji način, “Ugasiti žeđ” Vaše kože, pa stoga nemojte čekati niti odgađati neminovno i potrebno.

Vjerovatno niste znale da sve žene, čijem se porcelanskom tenu divite, idu na HYDRAFACIAL TRETMAN prije izlaska na crveni tepih. Pitate se zašto?

 

Aleja Ljiljana 49, 74250 Maglaj

+387 61 718 971

Email: mersiha.mulahasanovic23@gmail.com

Web; http://www.prestigebymeri.com/

Facebook: prestigebymeri

Instagram: prestigebymeri