ANGELINA DODATNO ZAKUHALA SVAĐU S BRADOM

Angelina Jolie i Brad Pitt razveli su se točno prije šest godina, a njihove svađe traju još i dan danas.

Bivši holivudski par Angelina Jolie i Brad Pitt rastali su se prije šest godina, no i dalje nisu postigli sporazumni dogovor po pitanju starateljstva nad djecom.

Brad Pitt iznenadio novim potezom, Angelina Jolie ga je toliko razbjesnila zbog onog što je učinila pa ju je tužio!

Njihovo prljavo rublje procurilo je u javnost nakon razvoda, a neki od bivših parova još se prepucavaju preko medija

Javnosti nije poznato zbog čega su se točno razveli, no strani mediji su masovno pisali da je razlog svađa između Pitta i sina Maddoxa kojeg su posvojili.

Američki mediji su prenijeli da se Maddox umiješao u svađu između roditelja kako bi obranio Angelinu. Svađa se odvijala za vrijeme leta u avionu, a glumac je bio u alkoholiziranom stanju.

“Čini se da je Angelina odlučna u tome da Brad nikada ne bi trebao dobiti 50/50 starateljstvo”, izjavio je blizak izvor upoznat sa cijelom situacijom za New York Post.

činilo kako je svemu došao kraj, Angelina ne prestaje zakuhavati odnose sa Bradom. Zadnja svađa nastala je zbog prodaje dijela imovine u Francuskoj.

Tada je Brad Pitt optužio Jolie kako je prodala imanje u Francuskoj koje su zajednički kupili.

Prisjetimo se, Pitt je u tužbi istaknuo kako je Angelina imanje Chateu Miraval u francuskom Corrensu prodala ruskom oligarhu Juriju Shefleru u tajnosti, prenosi TMZ. Kaže kako je on puno vremena i novca potrošio za to imanje tijekom godina, a ranije su se dogovorili kako nitko od njih nema pravo prodati ga bez odobrenja onog drugog. Naglasio je kako je Angelina prekršila njihov dogovor.

Brad i Angelina su zajedno bili 11, a u braku dvije godine, prije nego što su u rujnu 2016. godine objavili vijest da se rastaju. Iako su u travnju 2019. proglašeni i službeno razvedenim parom, nastavila se njihova poprilično neugodna sudska borba oko skrbništva nad njihovom djecom, 17-godišnjim Paxom, 16-godišnjom Zaharom, 15-godišnjom Shiloh, i 13-godišnjim blizancima Knoxom i Vivienne, a njihov najstariji sin Maddox u međuvremenu je postao punoljetan i sada ima 20 godina.