BACIO TRI BOMBE NA KAFIĆ I UPERIO ZOLJU

Branko S. (49) iz Šamca uhićen je jer je u pravcu jednog kafića u ovom mjestu bacio tri ručne bombe i rasklopio ručni bacač zolju.

Iz Policijske uprave Bijeljine priopćili su da je policija u Šamcu jučer postupala po prijavi, da se ispred ugostiteljskog objekta u Pisarima kod Šamca, nalazi nepoznati muškarac koji je u pravcu navedenog objekta bacio tri ručne bombe i da isti rasklapa ručni bacač zolju.

“Policijski službenici su po zaprimljenoj prijavi odmah izašli na lice mjesta gdje su zatekla osobu koje su identificirali i utvrdili da se radi o B.S. iz Pisara. Od strane policije je uhićen”, navode iz policije i dodaju da je u ovom incidentu nastupila materijalna šteta, dok ozlijeđenih osoba nije bilo.

Navode da su na tri lokacije u Pisarima i Šamcu pretresene prostorije koje koristi B.S.

“Tom prilikom pronađena je i oduzeta određena količina municije. O svemu je obaviješten postupajući tužiitelj Okružnog javnog tužiteljstva u Doboju. B.S. će danas uz Izvještaj o počinjenim krivičnim djelima izazivanje opće opasnosti, nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija i oštećenje i oduzimanje tuđe stvari od strane policijskih službenika Policijske stanice Šamac biti predanu nadležnost i na dalje postupanje Okružnom javnom tužiteljstvo u u Doboju”, dodaju iz policije.