BEŠLAGIĆ KRITIKUJE LICEMJERE NAKON SMRTI KOLEGE

Glumac Enis Bešlagić od pokojnog kolege Saše Petrovića oprostio se  uz emotivnu poruku objavljenu na društvenim mrežama.

Njegov oproštaj bio je ujedno i veoma bolan, imajući u vidu da je poručio Petroviću da se “odmori od nekih lažnih kolega, prijatelja i dušebrižnih producenata, koji su umanjivali njegovu vrijednost i na kapaljku mu davali mizerne honorare”.

Jednom od Enisovih pratilaca na Instagramu zasmetalo je to što se Bešlagić, kako vjeruje pomenuti pratilac, “u negativnom kontekstu oprostio od ovakvog čovjeka, pa i glumca na kraju”.

“Ja vas, Enise, mnogo cijenim, ali zasipate nas nekim citatima, mudrolijama, a vi ste sami takvi. Svako dobro”, glasila je poruka upućena glumcu.

Bešlagić je imao spreman odgovor, a još jednom nam je približio tjeskobu kroz koju je prolazio Petrović.

“Čovjeka su ucjenjivali stalno za lovu. Igrao je da preživi… Nije snimao dugo ništa i jedva je živio, a sada su se našli svi kao – žao nam ga je. A kada sam ga sreo zadnji put, pričali smo o ovome što sam napisao. I to je njemu njegova zadnja oporuka licemjerima. Ako ćemo samo pod tepih stavljati stvari, onda imate ljude bez stava, pa njih pratite. Licemjerstvo je fuj”, odgovorio je Enis.