BRENA U BIZNIS ULOŽILA 300.000 EURA

Nakon što je sa Sašom Popovićem prodala “Grand” produkciju, pjevačica Lepa Brena se odlučila za novi biznis.

Zvezda bivše Jugoslavije rešila je da uloži novac u novi posao, i to pozamašnu svotu od čak 300.000 eura, pišu mediji. Iako je dugo najavljivala ovaj projekat i nije htjela da kaže o čemu se tačno radi, mediji su ipak došli do saznanja da je u pitanju biznis sa ženskim čarapama.

Nakon brojnih sastanaka s ljudima i partnerima iz ove grane modne industrije, ona je osmislila čarape i hulahopke koje će u sebi sadržati, ni manje ni više nego – nanočestice zlata i hijaluronsku kiselinu.

Brena se na ovaj hrabar poslovni potez upustila uz podršku svog supruga Slobodana Bobe Živojinovića, koji je isto uložio određena finansijska sredstva. Iako je bilo najavljeno da će se ovi njeni proizvodi na tržištu pojaviti na proleće ove godine, ona je to odložila jer nije bila zadovoljna finalnim rezultatima.

– Brena već više od dvije godine priprema svoju liniju čarapa. U čitavu ovu priču uložila je 300.000 eura. Iako je već trebalo da se one prodaju, ona nije željela da njen proizvod bude pušten na tržište dok sve ne bude tip-top. Sada je ta formula dovedena do savršenstva u saradnji s najvećim stručnjacima iz ove oblasti, tako da će u oktobru ili novembru žene moći da kupe ove čarape. Biće dostupne u svim veličinama i za žene svih godina. Ono što je interesantno jeste da će te čarape vizuelno činiti da ta osoba koja ih nosi djeluje mršavije nego što jeste .