DVIJE SMRTI ZBOG MEĐE: UBICA RADOMIR RADOVANOVIĆ RAFALNO PUCAO IZ AUTOMATSKE PUŠKE

Veliki zločin potresao je opštinu Petrovo gdje je u nedelju, u selu Kakmuž, Radomir Radovanović hicima iz puške ubio komšiju Radislava Nedića i ranio Dražena Dujkovića, da bi nakon toga izvršio samoubistvo, potvrđeno je “Novostima” u policiji.

Dujković je, nezvanično, ranjen u rame u ruku i, kako saznajemo, nalazi se van životne opasnosti.

Prema nezvaničnim informacijama, kao motiv ubistva pominju se neriješeni imovinsko-pravni odnosi između Radovanovića i košija.

U Policijskoj upravi Doboj navode da se im je ubistvo prijavljeno u nedelju oko 11.30.

Organima reda je prijavljeno da je u mjestu Kakmuž, u opštini Petrovo, izvršeno ubistvo. Odmah po prijavi policijske ekipe su izašle na teren.

– Utvrđeno je da je ubijen N. R., a ranjen D. D., obojica iz Petrova. Takođe, utvrđeno je da je izvršilac bio R. R., koji je nakon toga izvršio samoubistvo – rekla je portparol PU Doboj Dragana Kerkez.

Ona kaže da je policija pronašla okrvavljeno tijelo R. R., a kraj njega automatsku pušku iz koje je najvjerovatnije počinio zločin, a potom sebi oduzeo život.

– Uviđaj je u toku i o svemu je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj – rekla je Kerkezova.

Mještani opštine Petrovo kažu za “Novosti” da su ostali šokirani kad su čuli šta se deslo u selu Kakmuž i da su odmah počeli da provjeravaju ko je nastradao.

Za Radomira Radovanović, koji je ubio komšiju Nedića, a ranio Dražena Dujkovića, kažu da je živio sam, i bio povučen.

– U toj kući Radovanovića, znamo da je Radomir godinama živio sa majkom i ocem. Oni su umrli i on je ostao sam u kući. Uvijek je bio povučen. Na kući su skoro uvijek roletne spuštene. Čuli smo da se sa komšijama nešto svađao oko zemlje, a koja se nalazi između njihovih kuća. Strašno je ovo što se dogodilo – pričaju mještani Petrova.