Gigi Hadid i Leonardo DiCaprio

Iako službeno još nema nikakve potvrde da su Gigi Hadid i Leonardo DiCaprio službeno u vezi, njujorški paparazzi trljali su ruke nakon što su ih usnimili na jednom partyju, gdje se manekenka i holivudski glumac nisu odvajali jedno od drugoga

Iako je tek nedavno okončao svoju četverogodišnju vezu s 25-godišnjom manekenkom Camilom Morrone, čini se da Leonardo DiCaprio ne zna, a i ne želi biti sam.

Nije li malo prestara po njegovim mjerilima? Leonardo DiCaprio navodno je bacio oko na 27-godišnju Gigi Hadid

Je li Gigi nova ljubav neuhvatljivog neženje: Leonardo DiCaprio zanima se za poznatu ljepoticu

Novi početak za argentinsku ljepoticu: Camila Morrone uselila u novi stan nakon prekida s DiCaprijem

Glasine kako je bacio oko na 27-godišnju Gigi Hadid dodatno su se pojačale nakon što su ih paparazzi snimili na jednom partyju u New Yorku, gdje su većinu vremena proveli sjedeći jedno nasuprot drugoga, šapčući na uho. Prema izjavama očevidaca, bilo je tu i nježnih dodira, zbog čega su svi uvjereni da u ovom slučaju itekako vrijedi – gdje ima dima, ima i vatre.

Inače, nakon što su krenula šuškanja o njihovom viđanju, krenule su i šale na račun svega, točnije na račun toga da niti jedna DiCaprijeva djevojka u njegovom zagrljaju ne dočeka 25. rođendan, a Gigi Hadid ima ‘čak’ 27 godina, zbog čega su krenule šale kako je ona ‘prestara za njega’.