HIFA OIL ĆE UGOSTITI VIŠE OD 300 NEIMARA SA TRASE AUTOPUTA

U znak dobrodošlice i podrške najvećem  infrastrukturnom projetku u historiji  prostora Tešnja i Doboj Juga

 

KOMPANIJA HIFA OIL PRIREDJUJE VEČERU ZA GRADITELJE

Početkom godine počela je realizacija najvećeg i najzahtjevnijeg infsrastrukturnog projekta na području općina Tešanj i Doboj Jug. Riječ je o poddionici autoputa na trasi koridora Vc od Putnikovog brda kod Doboja do Medakova u općini Tešanj duge 8,5 kilometara i vrijedne 143 miliona eura. Posao je povjeren domaćoj kompaniji “Euroasfalt” uz brojne podizvodjače koji ovih dana, uprkos niskim temepraturama, vrijedno rade. Veliki projekt, poput ovoga zahtijeva veliku odgovornost izvodjača, ali i strpljenje i razumijevanje lokalnih institucija i gradjana.

U znak doborošlice kompanija “Hifa Oil” iz Tešnja će večeras u sportskoj dvorani u Tešnju za više od 300 neimara, predstavnika JP Autoceste FBiH,  organa vlasti, policije, zdravstvenih ustanova, carinske ispostave i drugih aktera upriličiti zajedničku večeru.

U kompaniji “Hifa Oil” ističu kako su na ovaj način htjeli izraziti doborodšlicu, ali i doprinijeti da ovaj važan projekt, koji će se ovdje realizirati u naredne dvije godine, a vjerovatno i duže, protekne na zadovoljstvo svih. Afirmativa.ba