HIFA-OIL I TURKISH AIRLINES NASTAVLJAJU SARADNJU

Ponovnim obnavljanjem ugovora o snabdjevanju jet gorivom za 2023. godinu stvaraju se preduvjeti i za povećanje broja letova na Međunarodnom aerodromu Sarajevo.

Godine uspješne saradnje između aviokompanije Turskish Airlines i kompanije Hifa-Oil rezultirale su ponovnim obnavljanjem ugovora o snabdjevanju jet gorivom između ove dvije kompanije na Međunarodnom aerodromu Sarajevo.

Turksih Airlines kao jedna od najvećih svjetskih aviokompanija zahtjeva vrhunske standarde i visokokvalitetnu uslugu, a u kompaniji Hifa-Oil prepoznala je kvalitetnog, dugoročnog partnera koji može da odgovori na sve zahtjeve svjetskih aviokompanija prema propisanim standardima.

Ponovnim obnavljanjem ugovora o snabdjevanju jet gorivom za 2023. godinu stvaraju se preduvjeti i za povećanje broja letova na Međunarodnom aerodromu Sarajevo.

Kroz jedan partnerski odnos i međusobnu podršku kompanija Hifa-Oil svojim prisustvom na sarajevskom aerodromu želi doprinijeti stabilnosti i kvaliteti usluge pružene svim aviokompanijama.

“Ugovor s aviokompanijom Turkish Airlines uspješno se obnavlja dugi niz godina i nama predstavlja potvrdu kvaliteta naše usluge. Hifa-Oil prisutna je na aerodromima u Sarajevu, Tuzli i Mostaru i nastojimo kroz naše poslovanje u ovom segmentu osnažiti stabilnost i povjerenje aviokompanija u ove destinacije. Želimo Bosnu i Hercegovinu što više pozicionirati kao poželjnu turističku destinaciju što se nadamo da će aviokompanije prepoznati i kroz veći broj letova omogućiti turistima da posjete našu prelijepu zemlju”, rekao je Venan Hadžiselimović, direktor kompanije Hifa-Oil.

Hifa-Oil svojim se ozbiljnim pristupom, kroz kvalitetne izvore snabdjevanja i stručan kadar pozicionirala kao najvažnija domaća kompanija u ovom segmentu poslovanja.

Preko 34 miliona litara skladišnih kapaciteta na terminalima u Zenici, Prijedoru, Vogošći i na aerodromu u Sarajevu garantuju stabilne izvore za sve partnere među kojima se pored više od 20 svjetskih aviokompanija nalaze i EUFOR snage u BiH.

Akta