JOŠ JEDAN BIVŠI IGRAČ BARCELONE STIGAO U GORICU

Novi igrač Gorice postao je Merveil Ndockyt, 24-godišnji ofenzivni veznjak koji je na Gradski stadion stigao iz Osijeka. Reprezentativac Konga potpisao je ugovor do lipnja 2024. godine uz mogućnost produljenja na još godinu dana.

– Gorica ima mladu momčad, dobru atmosferu i sretan sam što sam postao dio ove ekipe. U Hrvatskoj sam već tri godine tako da vrlo dobro poznajem ligu, znam što mogu i siguran sam da ću pomoći momčadi. Želim dokazati svima da me ozljeda ne može slomiti, bez dvojbe ću dati sve od sebe samo da igram i uživam u nogometu – rekao je Ndockyt nakon potpisivanja ugovora.

Ndockyt je nakon jedne sezone u Tirani potpisao za španjolski Getafe od kuda odlazi na posudbu u Mallorcu, pa u B momčad Barcelone u kojoj je upisao 10 nastupa i postigao dva pogotka. Po povratku s posudbe, u ljeto 2019. godine potpisao je ugovor s Bijelo-plavima u čijim je redovima odigrao 52 utakmice.Koliko je nogometni put nepredvidiv istaknuo je i sam. U svojoj karijeri igrao je protiv jednog igrača Gorice i izvan Hrvatske, a danas ga je upravo taj isti igrač dočekao na potpisivanju dok je drugog igrača s kojim je igrao, Merveil iznenadio svojim dolaskom na trening.