Klasov FIT integralni keks od sad i u dm trgovinama i „Moja dm“ aplikaciji

Kako bi odgovorili na potrebe i želje svojih potrošača, kompanija Klas je jedan od svojih poznatijih brendova, FIT integralni keks, distribuirala u dm trgovine širom BiH. Od sada će svi ljubitelji zdravih proizvoda i kvalitetnih slatkih zalogaja, svoj FIT keks pronaći na policama u dm prodavnicama ali i na “Moja dm” aplikaciji, a iz Klasa navode da su ponosni što je dm prepoznao vrhunski domaći proizvod sa nutritivnim vrijednostima.

„ Ovo je jubilarna godina za kompaniju Klas i kao krunu svih projekata koje smo radili tokom ove godine, došla je i saradnja sa dm-om. S obzirom na rasprostranjenost i količinu dm prodavnica u našoj državi, smatramo da je ovo bitno za Klas, a proizvod koji smo stavili u fokus je upravo onaj koji se uklapa u poslovnu filozofiju dm-a, a to je zdravo, ukusno i kvalitetno. Ulistavanjem u dm, naš visokokvalitetni proizvod je našao optimalan lanac jer je dm i prepoznatljiv po stavljanju fokusa na poticanje zdravog načina života. Fit integralni keks posjeduje sve navedene karakteristike i sigurni smo da će ga dm kupci prepoznati upravo onako kako ga prepoznaju i naši vjerni potrošači u drugim trgovačkim lancima“ – istakao je Dragan Vučić, član Uprave kompanije Klas.

FIT je Klasov integralni keks proizveden 2015. godine, nastao u Odjelu za razvoj kompanije Klas, a na njemu se radilo nešto manje od godinu dana. Ovaj proizvod je u potpunosti djelo domaćih stručnjaka. FIT se proizvodi u četiri okusa: ovsene pahuljice, ovsene pahuljice i lješnjak, s čokoladnim granulama i s kakaom i lješnjakom.