MLADIĆ IZ BIHAĆA ZAPRIJETIO MASAKROM

Stravično ubistvo koje se desilo jučer u beogradskoj osnovnoj školi potreslo je cijeli region. Podsjetimo, ubistvo je izvršio 13-godišnji učenik ove škole K.K., usmrtivši pritom osmero svojih školskih kolega i zaštitara škole. Međutim, jutros se pojavila šokantna vijest i iz naše zemlje.

Naime, mladić iz Bihaća (ime poznato redakciji) je putem društvenih mreža objavio status u kojem prijeti da učiniti sličan scenarij kao u Beogradu.

Radi se o mladiću koji je bivši učenik Mješovite srednje škole Bihać.

“Onaj dječak što je ubio osmero djece je kraljina za mene! Onakvo nešto i ja spremam već duže vrijeme za ekonomsku školu u Bihaću. Bit će nezapamćen masakr u Bihaću, to vam se kunem životom! Kad ste me znali svi osuđivati i izbjegavati, zbog toga će da bude teror”, napisao je mladić pomenute škole putem društvenih mreža.

Odmah je uslijedilo i saopćenje Mješovite srednje škole.

“Obavještavamo sve učenike naše škole, kao i njihove roditelje, da zbog situacije koja je nastala zbog objave našeg bivšeg učenika Z.A., da nema potrebe za panikom. Nadležni organi su uredno i na vrijeme obaviješteni i reagovali su u skladu sa svojim ovlaštenjima”, navodi se u saopćenju.

 

(Vijesti.ba)