NADAL VARAO SUPRUGU SA SHAKIROM? TRENUTNO ČEKAJU PRVO DIJETE

Posljednjih mjeseci svi svjetski mediji puno pišu o prekidu jednog od, kako smo mislili, najstabilnijih slavnih parova: Gerarda Piquea i Shakire. Za prekid nogometaša i pjevačice, nakon 11 godina veze, saznalo se u lipnju ove godine, a ona je to ubrzo i potvrdila.

– Žao nam je što potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit naše djece, koja su naš najveći prioritet, molimo da poštujete njihovu privatnost. Hvala vam na razumijevanju, stoji u njenoj izjavi.

Pique je već našao novu djevojku koju se ni ne trudi sakriti od javnosti. Radi se o 12 godina mlađoj studentici Clari koja radi za njegovu kompaniju.

– Gerard i Clara viđaju se mjesecima. Ona je studentica koja također radi za njega u uredu, organizira događanja. Šutjeli su o svojoj vezi, ali svi oko njih znaju što se događa, ispričao je izvor za britanski tabloid.

Španjolski mediji pišu i da je romansa nogometaša sa studenticom počela nakon što je radila kao konobarica na zabavi koju je organizirala njegova tvrtka Kosmos. Kasnije je postala dio njegovog tima za odnose s javnošću.

Dok izlaze detalji Gerardove nevjere, sad je u njegovoj rodnoj Španjolskoj odjeknula nova vijest, koja, moramo priznati zvuči poprilično nevjerovatno.

Španjolski paparazzo, Jodi Martin, izašao je u javnost s infomacijom da je Shakira 2009. bila u tajnoj vezi s teniserom Rafaelom Nadalom.

Podsjećamo, u to se vrijeme Nadal, koji sad sa svojom suprugom Mariom Franciscom Perello čeka prvo dijete, pojavio u Shakirinom spotu za pjesmu ‘Gypsy’. U spotu njih dvoje izmjenjuju vruće poglede i dodire, no to se do sad pripisivalo glumi po scenariju.

U to se vrijeme šuškalo da je Shakira, koja tad nije ni poznavala Piquea, u vezi s popularnim španjolskim pjevačem Alejandrom Sanzom, a Nadal je već bio u vezi sa svojom sadašnjom suprugom.

Ova vijest, koliko god nevjerovatno zvučala, ne dolazi u baš dobro vrijeme za Nadala. On je trenutno fokusiran na pripreme za US Open, a također mu je supruga, koju je, ako se ovo pokaže istinitim, varao sa Shakirom, trudna s njihovim prvim djetetom.

Podsjetimo, da par čeka prvo dijete saznalo se u junu ove godine. Tada je portal Hola! objavio paparazzo fotografije na kojima se vidi Marijin trbuščić.

Par je trudnoću dosad vješto skrivao, no prve sumnje pojavile su se na turniru Roland Garros prije nekoliko sedmica kada je Nadal osvojio svoj 14. French Open naslov i 22. Grand Slam i tako postao najstariji prvak u historiji turnira.

A iako je Rafael ušao u historiju, sve su oči pak bile uprte u lijepu Mariju i njezinu ‘sumnjivu’ promjenu stila. U posljednje vrijeme sve češće nosi odjeću širokih krojeva, a u takvom se izdanju pojavila i na tribinama Roland Garrosa kako bi sakrila trbuh.