PRIČE O RAZVODU I KRIZI SVE SU GLASNIJE: Šeherezada i Sulejman se JAVNO PROZIVAJU

Bračni par Halit Ergenč i Berguzar Korel, koji je domaću publiku osvojio ulogama u seriji „1001 noć”, već neko vrijeme preživljava veliku krizu, tvrde upućeni.

Navodno je njihov 11 godina dug brak ugrožen zbog nevjerstva slavnog Sulejmana. Problemi su počeli nakon što se Berguzar poptuno posvetila djeci, a posebno otkad se u martu rodio njihov drugi sin.

‒ Ne slažu se u mnogim stvarima. Najgore je što Halit nije želio drugo dijete jer smatra da je prestar, a supruga ga je nagovarala na to gotovo dvije godine. Kada je ostala trudna, bio je presrećan, ali nakon što je rodila ona se u potpunosti posvetila djetetu i on se sada osjeća zapostavljenim. Riješili su da se raziđu na nekoliko mjeseci, a poslije toga će odlučiti da li će se zauvijek rastati ‒ rekao je izvor blizak paru, dok glumci ove navode nisu komentarisali.

Ipak, jedna njihova prepiska na društenim mrežama izazvala je mnogo pažnje.

Naime, na jednoj od turskih televizija prikazivala se serija u kojoj glavnu ulogu igra Halit Ergenč, a posebno je bila uzbudljiva epizoda kada lik koji on tumači saznaje da je sin, kog je smatrao svojim, zapravo sin njegovog najboljeg prijatelja. I to ga je potpuno slomilo.

Međutim, Berguzar je imala posebno zanimljiv komentar na te scene – javno je prozvala svog supruga ali i scenariste serije.