PRIVEDEN MUŠKARAC U SRBIJI KOJI JE PRIJETIO DA ĆE DA NAPRAVI MASAKR

“Ne da ću da lajem, nego ću ovde da napravim masakr, veći nego u Mladenovcu, prvo ću da pobijem prvi sprat, pa onda sve ostale”.

Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva, sud u Beogradu je odredio pritvor L.N. (53) zbog prijetnji koji je uputio na svom radnom mjestu i to: “Ne da ću da lajem, nego ću ovde da napravim masakr, veći nego u Mladenovcu, prvo ću da pobijem prvi sprat, pa onda sve ostale”.

Prilikom pretresa kuće osumnjičenog pronađena municija i to 84 metaka kalibra 7, 62 mm, saopštilo je tužilaštvo.

Prema odluci Trećeg osnovno javno tužilaštva u Beogradu njemu se na teret stavlja ugrožavanje sigurnosti, nedozvoljena proizvodnja, držnje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, piše Nova.rs.

S tim u vezi, nakon saslušanja osumnjičenog, tužilaštvo je predložilo određivanje pritvora u trajanju od trideset dana, jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svjedoke, sto je rešenjem suda i određeno.

Podsjetimo, jučer je prijavljeno i kako je su u tri osnovne škole pronađeni spiskovi “za likvidaciju” koja su djeca pravila po uzoru na masakr koji je počinio maloljetni K.K.