ŠTA JE BABA VANGA PREDVIDJELA ZA OVU GODINU?

Baba Vanga, slijepa proročica iz Bugarske, napravila je predviđanja sve do 5079. godine. Umrla je 1996., no njena proročanstva i dalje intrigiraju javnost…

Nakon nekoliko turbulentnih godina u kojima su se zaredali potresi, korona virus, i posljednje – invazija Rusije na Ukrajinu, mnogi se pitaju što nam sprema godina koja nam dolazi.

Odgovor na to pitanje mogla bi ponuditi Vahngelia Gushterova, poznatija kao – Baba Vanga. Ova slijepa proročica iz Bugarske izgubila je vid kada je imala 12 godina i tvrdila da joj je Bog dao dar vidovitosti.

Napravila je predviđanja sve do 5079. koja se svake godine objavljuju. Navodno je uspješno predvidjela i napad na njujorške blizance 11. rujna i ‘Brexit’. Umrla je 1996. godine, no njena proročanstva i dalje intrigiraju javnost.

Evo što je predvidjela za 2023. godinu.

Solarna oluja

Jedno od najalarmantnijih upozorenja je solarna oluja koja bi mogla imati strašne posljedice. U današnjem svijetu koji uvelike ovisi o struji, solarna oluja utjecala bi na brojne načine komunikacije i usluge.

Stručnjaci vjeruju kako bi šteta na svjetskoj infrastrukturi bila ogromna i da bi čovječanstvo bilo bez struje – godinama!

Zemlja skreće sa svoje putanje

Baba Vanga predvidjela i kako bi se 2023. mogla promijeniti Zemljina putanja. Posljedice bi mogle biti zastrašujuće. Jedno od njih je i pojačano globalno zatopljenje i dogodilo bi se u samo godinu dana. Jako visoke temperature bile bi pogubne za život na Zemlji.

Drugo tumačenje ovog predviđanja je, nažalost, još gore, a uključuje udarac asteroida koji bi “izbio” Zemlju iz uobičajene putanje, a imao bi i možda i razorniji efekt.

Snažno biološko oružje

Baba Vanga imala je i viziju o razvijanju snažnog i pogubnog biološkog oružja, što je prilično relevantno u kontekstu današnjih geopolitičkih zbivanja.

Obzirom da je nemoguće znati što je točno Baba Vanga imala na umu, nije poznato na kakve eksperimente je mislila. Hoće li to biti novi virus?