ŽELJKO MITROVIĆ UKIDA ZADRUGU

Nakon tragedija koje su se u posljednje vrijeme dogodile u Srbiji Pink televizija naišla je na kritike javnosti zbog sadržaja koji emitira. Prvenstveno se tu misli na Zadrugu, reality show poznat po skandalima, nasilju i kriminalcima koji sudjeluju u showu.

Nakon pritiska javnosti vlasnik Pinka Željko Mitrović obratio se sudionicima reality showa Zadruga. Rekao je da su Pink najviše osuđivali oni koji nisu ni gledali njihov program.

“Oni su medijski vezani za Twitter, Novu i N1. Bili su najglasniji. Oni su najveći dio onoga što je činilo prosvjede, i prve i druge, ali prije svega druge. Prvi su bili malo drugačiji. Tu dolazimo do jedne situacije koju smo jako dobro analizirali.

Ljudi koji praktično ne gledaju ovaj program su puni kritike. I ne samo kritike. Spremni su ovaj program optužiti da je kriv za nekakve socijalne događaje koji su krajnje monstruozni, a nikakve veze nemaju s ovim našim programom niti je program u bilo kojem smislu mogao napraviti pobudu”, kaže Mitrović.

Zadruga se više neće snimati, kaže Mitrović, te je sezona što se sada emitira posljednja. “Zadruga ovakvu kakvu je sada znamo i gledamo – više se neće emitirati”, kaže Željko.