ARNOLD SCHWARZENEGGER I NJEGOVA 28 GODINA MLAĐA PARTNERICA PRIVUKLI SU PAŽNJU NA OKTOBERFESTU

Arnold Schwarzenegger na Oktoberfest je došao u društvu svoje djevojke Heather Milligan.

Slavni holivudski glumac Arnold Schwarzenegger (76) stigao je na Oktoberfest u Münchenu sa svojom boljom polovicom Heather Milligan (48).

Pojavio se u vrlo neobičnom kožnom sakou i hlačama ispod kojih je nosio visoke čarape, a na sve je kombinirao crnu majicu i smeđe kožne cipele.

Njegova djevojka nosila je ružičastu svilenu haljinu ispod koje je imala bijelu čipkastu majicu, a njezin je stajling nalikovao na bavarsku nošnju.

Pozirali su nasmiješeni i zagrljeni pred okupljenim fotografima i mnoštvom obožavatelja, a zatim su s ostatkom društva obišli Oktoberfest.

Inače, za vezu Arnolda i Heather, koja je fizioterapeutkinja, doznalo se 2013. godine kada su se pojavili na nekoliko događaja zajedno, a otad ju je glumac često spominjao i u svojim intervjuima.

Podsjetimo, Arnold je bio u braku s Mariom Shiver, s kojom ima troje djece: sina Christophera i kćeri Katherine i Christinu. Osim toga ima i sina Josepha Baenu, kojeg je dobio u izvanbračnoj aferi s tadašnjom dadiljom svoje djece Mildred Patriciom Baena.

 

Javlja: Dnevnik.hr/ showbuzz