VJENČANJE JENNIFER I BENA OBOJE SU PLAKALI

Među svjedocima je bila Jenniferina 14-godišnja Emme i jedno od troje Benove djece

Potpisala se kao ‘Gospođa Jennifer Lynn Affleck‘ u tekstu u kojem je podijelila detalje sa svog vjenčanja.

– Uspjeli smo. Ljubav je prelijepa. Ljubav je dobra. I pokazalo se da je ljubav strpljiva. Dvadeset godina strpljenja, napisala je zvijezda brojnih romantičnih komedija.

Lopez je dodala da su odletjeli u Las Vegas u subotu, stajali u redu za dozvolu s još četiri para i da su se vjenčali nešto iza ponoći.

 

– Jedva smo stigli do male bijele vjenčane kapelice do ponoći. Ljubazno su ostali otvoreni još nekoliko minuta, dopustili su nam da se slikamo u ružičastom Cadillac kabrioletu, koji je očito nekoć koristio sam Elvis, napisala je pjevačica.

Kenosha Portis, koja je u subotu radila kao svjedok u kapelici, rekla je da je par stigao neposredno prije nego što su zatvorili.

Govoreći za Good Morning America, dodala je da su Jennifer i Ben plakali tijekom ceremonije.

‘Bilo je tako uzbudljivo. Počela sam se malo tresti. O moj Bože, pomislila sam, ovo je Jennifer Lopez, spremamo ih se vjenčati!‘, prisjetila se Kenosha.

‘Dok su jedno drugome čitali zavjete, bili su jako slatki, oboje su bili emotivni. Plakali su, a djeca su bila odmah iza njih.‘

‘Imala je lijepu, elegantnu, bež haljinu od čipke. Veo je bio prekrasan. Sve je bilo vrlo uglađeno i lijepo. Izgledala je zapanjujuće‘, rekla je Kenosha.

Među svjedocima je bila Jenniferina 14-godišnja Emme i jedno od troje Benove djece, navodi People.

Jedan od svjedoka bio je i Chris Appleton, koji je za tu priliku napravio frizuru JLo.

‘Htjeli su da bude vrlo jednostavno‘, rekao je izvor iz kapele za People. ‘Bili su jako uzbuđeni.‘

Voditeljica Sunny Hostin, dok je govorila o svadbi novoga para u Las Vegasu u ABC-jevoj emisiji “The View”, kazala je kako je Ben Affleck dobio je odobrenje majke Jennifer Lopez, Guadalupe Lopez.

– Znala sam da će ponovno biti zajedno. Znala sam da su zaljubljeni, rekla je. Razgovarala sam s njenom majkom o tome. Guadalupe je uvijek govorila da je Ben njena prava ljubav, otkrila je Hostin.

Lopez i Affleck upoznali su se 2004. na snimanju filma ‘Gigli‘ dok je ona još bila u braku sa svojim drugim suprugom Chrisom Juddom. Zaručili su se godinu dana kasnije, ali su prekinuli 2004.