SEVERININO NOVO IZDANJE, ZBOG KOJEG SU JOJ PORUČILI DA JE PRAVA GOSPOĐA

Severina je na Instagramu objavila fotografije na kojima pozira u elegatnom i profinjenom izdanju, a komplimenti su se samo zaredali.

Severina u ulozi modela i s frizurom koju je baš neobično vidjeti na njoj, pogledajte kako se snašla na modnoj pisti!

“Spremna za Imperial Club Linz. Vidimo se sutra”, napisala je 50-godišnja Seve uz objavu.

“Hej ljepotice, sve si ti”, “Lijepa i dobra moja Seve”, “Prelijepa slika, elegantna perfekt”, “Olalalala, lajkam jako”, “Gospođa”, “Predivna”, “Kraljica”, “Ekstra”, “Vrh”, nahvalili su je obožavatelji u komentarima.

Severina je nedavno na Instagramu objavila video s producentom Filipom Miletićem, za kojeg se neko vrijeme šuškalo da joj je dečko, te je otkrila da rade na novom albumu.

Ovog je ljeta otkrila detalje o svojem nadolazećem albumu.

“Ono što mogu reći na temu novog albuma je da ćemo ustvari izdati dva albuma u razmaku od tri mjeseca, kao A i B stranu. Svaka je pjesma na albumu vrijedna i dobro zamišljena, drugačije je i, što bi se reklo, moderno i zato smo odlučili da neću odmah izbaciti 12 pjesama kao kupus-salatu. Obje strane, odnosno oba dijela albuma producentski su kompaktna. Prvo ide glavno jelo kao A strana, a onda desert kao B strana”, ispričala je Severina za Novi list te otkrila da će se album zvati “Sorry, sorry”.