BEBA ISKOPANA IZ GROBA NAKON ŠTO JE PROLAZNIK ČUO PLAČ

Ožalošćena obitelj mislila je da možda ima nade četiri dana nakon što je njihova beba proglašena mrtvom kada je prijatelj rekao da je čuo plač koji je dopirao s groblja. Beba je ekshumirana, ali priča ipak ima tragičan završetak.

Beba koja je bila pokopana četiri dana ekshumirana je iz groba nakon što je prolaznik rekao da je čuo plač iz groba. Dječak je proglašen mrtvim zbog teške groznice u dobi od samo tri mjeseca, a pokopan je u nedjelju 10. rujna, na dan kada je umro. Dječak je pokopan na groblju u Protecciónu u Hondurasu, ali je iskopan samo četiri dana kasnije.

Ožalošćena obitelj, koja je iznenada osjetila neku nadu u čudo, odlučila je ekshumirati bebu iz njezina počivališta kako bi to provjerila. Tragična snimka prikazuje dva člana obitelji kako se očajnički mole za znakove života dok bebu vade iz zemlje. Drugi rođak pokušava pronaći bilo kakav znak života u bebi s rukama na njegovu tijelu, ali beba se ne miče.

Prema riječima nekoga bliskog obitelji, dijete je odvezeno u bolnicu, ali nije davalo znakove života. Nakon što su potvrdili da je beba još uvijek mrtva, bolnica je vratila tijelo shrvanoj obitelji, koja je ponovno pokopala bebu nakon tragične muke.

Smatra se da je novorođenče moglo doživjeti katalepsiju, neurološki poremećaj koji uzrokuje ukočenost mišića i privremeni gubitak sposobnosti reagiranja na vanjske podražaje ili kretanja. Katalepsija je rijetka, a može biti i simptom bolesti poput Parkinsonove bolesti ili epilepsije.

 

Javlja: Dnevnih.hr