DOBOJ-PREDSTAVNICI MEDŽLISA IZ POSJETILI POTPREDSJEDNIKA GS

DOBOJ-PREDSTAVNICI MEDŽLISA IZ POSJETILI POTPREDSJEDNIKA GS
Danas su glavni imam prof. Ibrahim ef. Halilović i predsjednik IO MIZ Doboj Jasmin Hadžikadunić posjetili potpredsjednika Skupštine Grada Doboja dr. Mensura Halilovića.
Ovom prilikom Glavni imam i Predsjednik IO upoznali su gosp. Halilovića o aktivnostim Medžlisa IZ Doboj ali i sa problemima s kojima se Medžlis IZ Doboj suočava u svom svakodnevnom radu.
Gosp. Halilović se zahvalio delegaciji Medžlisa na ukazanoj posjeti te izrazio spremnost da u skladu sa svojim mogućnostima i ovlaštenjima pomogne rad Medžlisa IZ Doboj u narednom periodu.
-Zahvalio bih se na današnjoj posjeti glavnog imama prof. Ibrahima ef. Halilovića i predsjednika IO MIZ Doboj Jasmina Hadžikadunića,prilikom čega smo se dotakli mnogih pitanja krucijalne važnosti za grad Doboj i njegove građane.

Prioritet i naglasak stavljeni su na povratničku populaciju,te kako obezbjediti što bolje uslove života i rada povratnika i građana Doboja i njihovih porodica.
Takođe,dotakli smo se pitanja zajedničkog rada kroz razne projekte i suradnje IO MIZ i Gradske uprave ,tj. kabineta potpredsjednika Skupštine grada Doboja.
Neizbježna tema bila je i dolazak mubarek mjeseca Ramazana,te organizacija iftara u opštini Doboj.
Još jednom želim da iskažem zadovoljstvo i zahvalnost na dosadašnjoj saradnji te se nadam da će ta saradnja u budućnosti biti još uspješnija-izjavio je Mensur Halilović za naš portal.
Afirmativa.ba