Manchester United gleda naprijed, Cristiano Ronaldo je prošlost

Nizozemski trener u razgovoru za klupsku televiziju rekao je da je “Cristiano Ronaldo prošlost” te da Manchester United gleda naprijed i usmjeren je na budućnost.

Portugalski napadač, koji će u februaru napuniti 38 godina, raskinuo je ugovor s Mančesterom nakon što je objavljen njegov kontroverzni intervju s Pierceom Morganom.

Ronaldo je u tom intervjuu žestoko kritikovao svoje tadašnje saigrače iz Manchestera te trenera Ten Haga.

Nizozemac, koji je u Manchester stigao iz Ajaksaa, uglavnom je Ronalda držao na klupi, a klub je bez njega igrao puno bolje, više zabijao te osvajao više bodova.

Ronaldo iza sebe ima i seriju incidenata. Prije raskida ugovora suspendovan je jer nije htio ući u igru pred kraj jedne prvenstvene utakmice, već je odšetao u svlačionicu i prije svih napustio stadion.

Ništa bolje ne prolazi Ronaldo ni na Svjetskom prvenstvu. Izbornik Fernando Santos stavio ga je na klupu u posljednjoj utakmici protiv Švajcarske. Njegova zamjena Gonsalo Ramos zabio je tri gola u pobjedi 6:1. Ronaldo nakon utakmice nije ostao slaviti sa svojim saigračima i navijačima, već je otišao prvi u svlačionicu.