„MOBELLO“-SKLAD TRADICIJE I SAVREMENE FUNKCIONALNOSTI

 „MOBELLO“ – KOLEKCIJE „UNIQA“ „MOKU“ I „PRIMERA“, NAMJEŠTAJ KOJI DONOSI DAH PROŠLOSTI I ISPUNJAVA STANDARDE SAVREMENOG STANOVANJA I EKOLOŠKE PRIHVATLJIVOSTI!

„Interprocess“ BiH, jedan je od najvećih prerađivača hrastovog i plemenitog drveta u Jugoistočnoj Evropi, i medju najvećim proizvodjačima hrastovih lijepljenih ploča. Dobra organizacija i jasan razvojni program rezultiraju godišnjim rastom proizvodnje u prosjeku od 30 posto. Razvojni tim perspektivnih stručnjaka osmislio je vrhunski dizajnerski namještaj od masivnog plemenitog drveta prefinjenih  oblika i kontura  pod  robnim brendom “Mobello” sa kolekcijama „Uniqa“, „Moku“ i „Primera“. Dizjnersku ideju i zamisao  vrijedne ruke  naših majstora, po tradicionalnom zanatskom štihu vrhunskih stolara, svakodnevno pretvaraju u poetiku masivnog bosanskog drveta koja plijeni pažnju prefinjene evropske i svjetske klijentele.

„MOBELLO“-SKLAD TRADICIJE I SAVREMENE FUNKCIONALNOSTI

Porijeklo „Mobella“ može se pratiti do sredine prošlog stoljeća, kada su se strast, predanost i vještine obrade drveta u našoj familiji prenosile s oca na sina. Tokom vremena razvijali smo i njegovali svoj zanat i vještine pretvarajući svaki komad drveta u iznimne predmete. Danas je „Mobello“, sa svojim kolekcijama „Uniqa“, „Moku“ i „Primera“,  vrhunski brend namještaja vođen strašću prema kvalitetu koji je integriran u sve što stvaramo.

Jednostavnost i praktičnost klasičnog dizajna, stvorenog od visokokvalitetnog masivnog drveta i ruku naših predanih majstora idu u korak s modernim vremenima i zadovoljavaju najstrože standarde i očekivanja.

„Mobello“ dizajn savršeno je uravnotežena kombinacija blago zaobljenih rubova i oštrih linija, što nas podsjeća na namještaj u retro-stilu, koji je bio posebno popularan u drugoj polovici prošlog stoljeća. Filozofija dizajna koja je poslužila kao inspiracija za naše  proizvode pomogla nam je stvoriti liniju namještaja koja se uklapa u gotovo svaki interijer i poznata je po svojoj svestranosti.

INTERPROCESS-DRUŠTVENO ODGOVORNA, EKOLOŠKI I SOCIJALNO OSVIJEŠTENA KOMPANIJA!

Riječ je o društveno odgovornoj, ekološki i socijalno osviještenoj kompaniji koja posluje po najvišim standardima savremenog poslovanja.

https://afirmativa.ba/tesanj-komfor-zapada-mijenjao-izazovom-da-pokrene-biznis-u-bih-i-uspio/

Za svaku kupnju posadimo drvo. Bez obzira želite li vratiti okolišu ili podijeliti poseban dar s nekim drugim, dobit ćete certifikat s QR kodom koji označava tačnu lokaciju vašeg stabla, koji možete posjetiti ako želite.

Energetskom integracijom solarne elektrane  instalisane snage  600 KW kompanija „Interprocess“ je na najboljem putu da postane prva smart  eko-proizvodna firma u BiH i jedna od prvih na području Jugoistočne Evrope.

U završnoj je fazi  digitalizacija svih procesa, uključujući i praćenje proizvodnje u realnom vremenu. Ovdje planiraju da već do kraja godine budu fabrika bez papira, izuzev onih koji su Zakonom obavezni.                        

                                                              ZA SKLAD IZMEDJU PRIRODE I ČOVJEKA – MOBELLO!