MODNI TRENDOVI ZA JESEN I ZIMU

Ova godina donosi niz upečatljivih modnih trendova koji će vas inspirirati i pomoći vam da ostanete u koraku s promjenama u svijetu mode

Kako se temperature spuštaju i lišće mijenja boje, svijet mode se također priprema za prelazak u sezonu jesen/zima. Ova godina donosi niz upečatljivih modnih trendova koji će vas inspirirati i pomoći vam da ostanete u koraku s promjenama u svijetu mode.

Posljednjih godina bilježimo nagli porast popularnosti cipela s debljim potplatom; trend koji se proširio od tenisica do sandala, a ove jeseni su loaferice u glavnom fokusu. I nisu samo modni brendovi poput BOSS-a ili Prade vodeći u ponudi, mnogi high street dućani također se igraju s proporcijama svojih derbija, potez koji ima smisla nakon trenda hlača širokih nogavica. Deblji potplati uravnotežuju izdašnu draperiju većih hlača, koje ostaju u modi i ove jeseni/zime.

Zaboravite na mornarsku boju, ove smo sezone otkrili radost nošenja odvažnijih nijansi plave tijekom jeseni i zime. Cerulean Blue u svom jarkom sjaju je boja koja aludira na nebo i more ljetnih mjeseci. Između pletenih komada, izvanredne vanjske odjeće i upečatljivih dodataka za hladno vrijeme, ove privlačne nijanse ne idu nikamo unatoč kraju ljeta.

Bijela zimi nije prva boja koja vam pada na pamet za odjeću, iako je postala glavni trend posljednjih sezona. Moderna sportska odjeća, ponajviše vanjska odjeća, hvali tehničke elemente i karakteristike performansi koje su dovoljno robusne da podnesu zimu bez obzira na boju. Kažemo da Parižanke to dobro rade, pa zašto se ove zime ne biste istaknuli među crnom i tamnoplavom masom i ubacili više bijele boje u svoju garderobu?

Sportske jakne i kaputi s dvostrukim preklopom tradicionalno imaju dojam formalnosti. Ove sezone upravo je to in i u street style modi, ali moderni dizajni poput Canali, ZEGNA i Brunello Cucinelli malo su olabavili stvari s manje strukturiranim dizajnom koji je lakši za ležerno nošenje.

Majstorski izvedena kombinacija tona u tonu jedan je od najosvježavajućih prizora u modi. Ključ kako bi sve funkcioniralo jest miješanje tkanina i završnih obrada umjesto boja. Iako svaki predmet u odjeći može pripadati istoj obitelji boja, još uvijek možete pružiti vizualnu raznolikost kada dva ili tri različita materijala čine izgled. Bez obzira na boju vašeg tonaliteta, samo osigurajte ispravan kontrast – sjaj s mat, težak sa svijetlim, otvorene veličine s uskim tkanjem…

 

diva.vecernji.hr