PRESUDIO MU ZBOG SVAĐE OKO SUPRUGE

Nusret Destanović pronađen je mrtav danas,10. februara, nakon što je u četvrtak, 8. februara, prijavljen njegov nestanak, a kako se nezvanično saznaje, prve sumnje su da mu je ubica presudio zbog svađe oko supruge.

Naime, kako se sumnja, Nusret je bio u emotivnoj vezi sa suprugom navodnog ubice.

Prije ubistva došlo je navodno do svađe dva muškarca, a Nusretu je presuđeno udarcem u glavu.

Nusretova porodica prolazi kroz teško razdoblje, suočavajući se sa gubitkom voljenog člana i traumatičnim okolnostima njegovog ubistva. Njegova sestra je iznela detalje o njegovom stradanju, ostavljajući javnost u šoku i tuzi.

“Našli smo ga oko 15 sati u bunaru koji se nalazi kod kuće čovjeka koji ga je ubio. Bio je sav pretučen i bačen tu”, rekla je sestra ubijenog za Telegraf.

“Ubica je pobjegao za Njemačku. Niko ništa nije primijetio, nikakavih problema nije bilo sa njim pred nestanak, nije se činilo da išta krije”, dodala je.

Njegova vozačka dozvola pronađena je u međuvremenu, a vijest o njegovom nestanku brzo se proširila društvenim mrežama, što je doprinijelo većoj pažnji javnosti i ubrzanju istrage.

Podsjetimo, Nusret Destanović nestao je na teritoriji Peštera, a posljednji put viđen je u četvrtak, 8. februara. Nakon intenzivne potrage pronađeno je njegovo beživotno tijelo.

Radiosarajevo