SEVERINA PRIVEDENA NAKON PRIJAVE SESTRE MARIJANE ZBOG NAVODNOG NASILJA

Zagrebačka policija privela  je pjevačicu Severinu Vučković u utorak oko podne u Zagrebu.

To je uslijedilo, kako doznaje Jutarnji list, nakon što su od splitskih kolega dobili zahtjev za njezinim privođenjem za potrebe kriminalističkog istraživanja.

Povod raspisivanju potrage je prijava nasilja do kojeg je navodno došlo u utorak u splitskom domu majke poznate pjevačice.

Prema prijavi sestre Marijane, pjevačica se navodno okomila na nju i to pred njihovom majkom. Bilo je to jedan sat poslije ponoći kada se iz stana orila buka. Njih dvije su se navodno, prijavila je Marijana policiji, žestoko hrvale i šamarale, i to doslovno po cijelom stanu.

Pjevačica je na kraju otišla na svoju stranu, a njena sestra u bolnicu odakle se, nakon ukazane liječničke pomoći zbog lakših povreda, obratila za pomoć policiji.

Zadobila je niz podljeva na glavi i leđima, a na tijelu su joj liječnici uočili i porezotine. Na osnovu prijave, splitska policija je raspisala potragu za pjevačicom, a na osnovu koje je Severina s odmakom od 12 sati od navodnog incidenta u Splitu, “skinuta” na zagrebačkom aerodromu.

Severina je danas poslijepodne bila u sjedištu krim-policije u Heinzelovoj, a s njom je na policiji bila injena odvjetnica Jasminka Biloš koja nam se kratko javila na mobitel i potvrdila je da je sa Severinom u zgradi policije u Heinzelovoj.

Izvor blizak pjevačici, ipak, tvrdi da je Severinina sestra Marijana lažno prijavila Severinu za nanošenje tjelesnih povreda.

U tom stanu u Splitu u kojem živi majka sa strinom, boravila je Severina te je iznenada došla Marijana koja je, tvrdi izvor, napala pjevačicu i nanijela joj povrede.

Severina je otišla, a Marijana je počela lupati na vrata stanarima te zapomagati i bacati se po stubištu kako bi se samoozlijedila.

Upućeni u problematiku kažu i da je Severinina sestra Marijana za koju niko ne zna gdje je provela proteklih 7 godina, prijavila Severinu Centru za socijalnu skrb prije otprilike pola godine da zlostavlja mamu i onemogućava joj kontakte s njom.

Istovremeno, prijavila je i svoju kći, Severininu nećakinju Miu, da ju zlostavlja telefonom. CZSS je postupao po prijavi i utvrdio da je Marijana Popović, čije boravište nije uspjela utvrditi ni policija, lažno prijavila CZSS-u svoju kći i sestru.