Što odjenuti ove jeseni: 5 jednostavnih, ali vrlo učinkovitih tehnika stylinga

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kombinirajte slične nijanse u jednoj kombinaciji.

Lookbook modne kuće Vince potaknuo nas je jednim skoro nevidljivim trikom: kombiniranjem bliskih nijansi postižemo prelijep efekt sjene. Kao što se ispostavilo, meko plava boja savršeno se uklopi s pastelno plavom, a milenijska ružičasta s malinom.

 

Nosite haljinu preko hlača

S hlačama možete kombinirati sve vrste haljina: svilenu kombinaciju, večernju opciju, košulju ili haljinu babydoll stila. Obratite pažnju na tkanina koju izaberete kako bi bili sigurni da ona ne blista i za vašu udobnost odaberite onu koja ne bi preusko pristajala vašim bokovima.

Strukirajte jaknu

 

Na jesen ćemo nositi toplu odjeću poput jakni, pulovera i kardigana – te ih oblikovati pojasom: u rujnu mogu to biti topli prsluci, dok u listopadu – lagane jakne, a u studenom – zimski kaputi te u prosincu – krzneni kaputi.

Izaberite najlonke ili tajice u boji

Nećemo se umoriti od ponavljanja da su najlonke i tajice ove jeseni najlakši način da modnu kombinaciju pretvorimo iz obične u ultraupečatljivu. Grunge mrežaste, svijetle čipkaste ili guste snježno bijele boje, cvjetne ili obložene monogramima sa zatvorenim ili otvorenim cipelama – novo je pravilo da više nema pravila.

Nosite dolčevitu ispod majice

Najrelevantnija tehnika modne stilizacije za ovu jesen i zimu je princip kupusa. Posebno je ugodno što ga podržavaju u lookbookovima Isabel Marant, Chloe, Toteme i Sportmax: vodeći se prema njima, mi ćemo od rujna do ožujka nositi dolčevite ispod košulja.