U LJUBUŠKOM OTVORENA 51. HIFA PETROL BENZINSKA PUMPA

Najuspješnija i najbržerastuća naftna kompanija u BiH, Hifa Petrol, danas je otvorila svoju 51. benzinsku pumpu u Ljubuškom.

Od svog nastanka 2005. godine do danas, Hifa Petrol konstantno raste. Trenutno su rasprostranjeni u 40 gradova širom Bosne i Hercegovine i nemaju namjeru stati, te najavljaju otvorenja novih objekata i u narednoj godini.

Novootvorena benzinska pumpa nalazi se na adresi Antuna Gustava Matoša 47. Njenim otvorenjem obezbijeđeno je novih 6 radnih mjesta čime je broj uposlenih u Hifa Petrolu premašio brojku od 480.

U sastavu modernog maloprodajnog objekta Hifa Petrola nalazi se brendirana trgovina HP SHOP u kojoj nude široki asortiman robe, vlastitu liniju motornih ulja HG Line i mirisa HP Fresh, kafić i mjenjačnica.

U svojoj ponudi Hifa Petrol korisnicima nudi visokokvalitetna HPLUS EURO 6 premium goriva obogaćena aditivima najnovije generacije koja svakom vozilu donose vrhunske performanse,  smanjenu potrošnju do 4%, veću snagu, te smanjenu emisiju štetnih gasova. U ponudi je i HPLUS BMB 100 Racing gorivo, visokooktansko gorivo maksimalnih performansi i snage.

Kompanija Hifa Petrol posjeduje vlastiti program lojalnosti Premium Card u kome svi vlasnici Premium kartice svakodnevno ostvaruju pogodnost od 3% povrata na proizvode iz HP shopa, a u danima vikenda kupovinom HPLUS EURO 6  premium goriva, povrat novca po utvrđenoj skali i do 0,09 KM/L. Premium Card broji  preko 170.000 zadovoljnih korisnika i sa razlogom nosi slogan Vraća novac i osmijeh na lice, a to potvrđuje i broj zadovoljnih korisnika koji svakim danom raste.

Također, sve vlasnike Premium Card koji na svojoj kartici sakupe 50 KM natočenog HPLUS Euro 6 premium goriva, Hifa Petrol daruje gratis pranjem automobila.

„ Zadovoljstvo potrošača nam je na prvom mjestu i naši kupci su nam najveći prioritet. Stoga, osluškujući njihove potrebe nastavljamo sa procesom razvoja maloprodajne mreže i u narednoj godini “, istakao je u svom obraćanju Ahmed Ahmetlić, predstavnik Hifa Petrola.

Hifa Petrol kroz projekte društvene odgovornosti aktivno učestvuje u pomaganju lokalnoj zajednici. Ovog puta pomoć su pružili udruženju “Duga” iz Ljubuškog sa donacijom od 2.000 KM. Udruženje “Duga” okuplja djecu i mlade sa posebnim potrebama, te njihove roditelje i staratelje.

Osim goriva premium kvalitete, prijatnog ambijenta, bogatog asortimana proizvoda, ekskluzivnih artikala iz uvoza, te ponude osnovnih životnih namirnica, kupci mogu uživati i u vrhunskoj kafi za ponijeti, dostupnoj na svim Hifa Petrol benzinskim pumpama.

Pod sloganom Najbolji prijatelj na putu, Hifa Petrol nastavlja sa ispunjavanjem strateških ciljeva, a to su zadovoljni uposlenici, kupci i poslovni partneri, te nastavak širenja vlastite maloprodajne mreže.

Po dugogodišnjoj tradiciji Hifa Petrola, povodom otvaranja benzinske pumpe prvih 200 kupaca nagrađeno je gratis HPLUS EURO 6 premium gorivom u vrijednosti od 20 KM.

Radno vrijeme novootvorene benzinske pumpe je 00-24h.