USPJEŠNI SVJETSKI TENISAČ UŽIVA NA LJETOVANJU

Teniski profesionalac Rafael Nadal i njegova trudna supruga Maria Francisca Perello uhvaćeni su na ljetovanju u Palmi de Mallorci, trudnica je ponosno pokazivala već poveći trudnički trbuščić.

Teniski profesionalac i osvačaj turnira Rafael Nadal uživao je na luksuznoj jahti u društvu trudne supruge Marie Francisce Perello u Palmi de Mallorci.

Suprugu legendarnog Španjolca rijetko viđamo s njim u javosti, a evo kako je ona objasnila tu svoju odluku

Poslije 17 godina ljubavi čekaju prvo dijete: Tajanstveni par o sretnoj vijesti još šuti, no više ju ne mogu skrivati

Par je s prijateljima uživao kupajući se u moru i upijajući zrake sunca na jahti, a Maria je ponosno isticala svoj sad već poveći trudnički trbuh u šarenom kupaćem kostimu.

Rafael je nosio plave kupaće hlače i također pokazao isklesanu figuru zahvaljujući napornim treninzima za tenis.

Romansa ovog para traje 17 godina, pa je ova vijest razveselila sve bliske njima. Da u obitelj stiže prinova, počelo se nagađati kad je Mery počela nositi širu odjeću, no par nije nikad ništa komentirao, kao ni u ovom slučaju kada je vijest objavio španjolski magazin Hola!

Mery i Rafael bili su u vezi 14 godina prije nego što su se vjenčali 2019. godine.

Mery je inače poznata po tome što jako rijetko ili uopće ne istupa u javnosti. Oboje su tajanstveni i ne vole se hvaliti svojim lagodnim životom. Mery čak ni ne putuje na mečeve s Nadalom jer kako je jednom izjavila, to ne bi bilo dobro za njega ni nju.

Svoje su zaruke objavili u siječnju 2019., a vjenčali su se u listopadu iste godine. Svadbu su imali u dvorcu La Fortaleza na španjolskom otoku Mallorca, gdje se Nadal rodio. Došlo je 350 gostiju, a među njima su bili glumci Tom Hiddleston, Olivia Colman i Hugh Laurie.