ŽELJKO SAMARDŽIĆ PROGOVORIO O BOLESTI: CIJELI SVIJET MI SE SRUŠIO U JEDNOM DANU

Bolest Željka Samardžića izazvala je mnoge promjene u njegovom životnom stilu, no danas, kada je pjevač uspio prebroditi sve što mu je ona donijela, sretan je što može biti inspiracija svima onima koji se također bore s onim što nosi Hashimotov sindrom.

Pjevaču je prije nekoliko godina dijagnosticirana ova autoimuna bolest, a prošle je godine pričao kako se s njom bori.

“Riječ je o autoimunoj bolesti štitnjače koja izaziva povremene probleme. Čim sam krenula s redovitim terapijama, sve je bilo u redu. Svako jutro popijem jednu tabletu i to je to. Od te bolesti uglavnom oboljevaju žene, ali evo meni se to dogodilo i nosim se kako znam i umijem. Kasnije sam saznao da mnogi moji prijatelji imaju Hashimotov sindrom, a ja sam ga dugo imao, a da to nisam ni znao”, rekao je pjevač, a bolest mu je promijenila stil života.

“Imam svoju mirovinu koja mi je dovoljna. Supruga Maja i ja nemamo nekih posebnih prohtjeva. Živimo skromno, ali dostojno svih onih koji pristojno žive, što bih poželio svima. Nažalost, ja sam nisam jedini koji je zarađivao na mojim koncertima.Ima tu i instrumentalista,glazbenika,ljudi koji se bave rasvjetom,kabelima…Veliko mi je zadovoljstvo kad im pričam o koncertu,vjerujem da ih ta vijest često više tjera sretniji od mene”, rekao je skromno pjevač, prenosi Grand.