GORAN NAVOJEC IZNENAĐUJE TRANSFORMACIJOM

Glumci Goran Navojec (52) i Marija Škaričić (45) jedan su od najtajanstvenijih poznatih parova i ne pojavljuju se često zajedno u javnosti.

No Goran nije mogao propustiti premijeru filma “Tragovi” u Zagrebu, u kojem Marija ima glavnu ulogu. Iako tamo nisu pozirali zajedno, pokazali su da su jedno drugom najveća podrška u karijeri.

Navojec je plijenio pažnju i svojom figurom jer u zadnje vrijeme ne prestaje iznenađivati transformacijom i svaki put kad se negdje pojavi, izgleda sve mršavije.

Inače, Goran i Marija u dugogodišnjoj su vezi, no svoju privatnost uspješno čuvaju, pa se malo zna o njihovim planovima, ali Goran je jednom prilikom za IN magazin priznao što misli o braku, prenosi Dnevni.hr.

– Nekim ljudima to nešto znači… Znam ljude koji nisu nikad službeno pred matičarem ili u crkvi rekli sudbonosno da, a sretni su, dok ima ljudi koji jesu, pa su se razišli. Bojim se da tu ne postoji recept. Ja u ljubav vjerujem, a brak i ovo prepuštam drugima da probaju – komentirao je glumac, iza kojeg je 13 godina braka s koreografkinjom i plesačicom Larisom Lipovac Navojec, s kojom ima i sina Grgura.